Rajzsablonok | Kerti szárnyak | Djeco

A Djeco kreatív rajzsablon készletével a gyerekeknek lehetőségük lesz kipróbálni magukat a rajzolásban. A készlet tartalma 5 rajzsablon.

2,590Ft

Rajzsablonok - Kerti szárnyak - Garden wings djeco
Rajzsablonok | Kerti szárnyak | Djeco

2,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

5 rajzolás elősegítő sablont találsz a Djeco csomagjában: mindegyiken egy-egy kertben megjelenő állatot, vagy virágot találsz. (virág, pillangó, katica, madár, szitakötő).

A sablonokkal nem a teljes rajz készíthető el, csak a körvonalak: a befejezés már a kis művészre vár. 

A kertben repkedő rovarokat, madarat ábrázoló szetttel élmény lesz az alkotás, és alig várja majd a gyermeked, hogy  megmutassa kreativitását.

Ráadásul a használat során fejlődik kézügyessége, rajz- és íráskészsége is . A sablonokkal akár képeslapokat lehet megalkotni, vagy történeteket lehet rajzolni, határt csak a képzelet szab majd.

A 20 cm-es sablonok kiválóan alkalmasak otthoni mesekönyvek készítésére, kártyakészítésre és általános színezésre is. 4-8 éves gyermekek számára ajánljuk.

Tartalom:

  • 5 db  rajzsablon

Xu Hualing tervezte, nézd csak mit tervezett még, katt a képre:

djeco Színezés - Laura Divat - Laura & friends

 

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Szereted a Djecot?

Ismerd meg közelebbről:

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 21.5 × 23 × 0.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció