Színezés sablonokkal | Kismadár és társai | Djeco

Vezesd be a kicsiket a színek csodálatos világába ezzel a kezdő színezőkészlettel. Ez a 18 hónapos és annál idősebb gyermekek számára tökéletes sablon kreatív készlet mindent tartalmaz, ami szép képek készítéséhez szükséges.

5,790Ft

DJECO - DESIGN BY Színezés sablonokkal - Kismadár és társai - Birdie & Co
Színezés sablonokkal | Kismadár és társai | Djeco

5,790Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A Miniart bemutatja az első mélyrepülést a művészetbe, amelyet úgy terveztek, hogy 18 hónapos és annál idősebb gyerekek lelkes kezében landoljon.

A doboz fedelébe szorosan illeszkedő lap és az apró kezeket irányító sablon segítségével a kicsik olyan remekműveket fognak alkotni, amelyek a hűtőszekrény ajtaján is híressé válhatnak.

És ó, a zsírkréták! Három kétoldalas csoda kréta, amelyek hat élénk színre oszlanak, és a szivárványok is megirigyelhetik a választékukat. Olyan, mintha egy varázspálca lenne a kezedben, amely minden rajzot színárnyalatok tombolásává változtat, és ízelítőt ad a gyermekednek a kreatív hatalomból.

Ez a tevékenység nemcsak az alakfelismerés és a mérettudat fejlesztésének nagyszerű módja, hanem a kreativitást és a képzelőerőt is ösztönzi. A színes használati útmutató olyan egyszerű, mint egy képeskönyv, és vizuális jelzésekkel vezeti végig a kezdő művészt minden egyes lépésen. Lapozgatni, követni fogja az oldalakat, és úgy tanulja meg a művészet nyelvét, hogy közben nem is tud róla.

Minden FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült, mert A Djeco épp annyira szereti a Földet, mint a művészetet.

Tartalma:

  • 12 db illusztrált színező lap
  • 1 db vastag sablon
  • 3 db kétoldalas viaszkréta (6 szín)
  • 1 db lépésről-lépésre útmutató

A Smahane Girardet által megálmodott készlet a szórakozásról, a tanulásról és egy csipetnyi környezettudatosságról szól.

Tervezte: Smahane Girardet

Van egy különleges ajándékunk az illusztrátortól:

mandala színező

A Djeco Művészeti műhely tervezője Smahane Girardet által készített letölthető mandala art színező játék.

Figyelem ez bizony VIP tartalom, 

legyél te is VIP tag: VIP TAGSÁG

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

A márka

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 30 × 23 × 4 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól, 3+, 4+

Márka

Djeco

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció