Vizes színező | Játszótéren | Utazó játék | Djeco

Varázslatos vizes színező készlet a Djecotól, egy nagyszerű kreatív tevékenység, amely lehetővé teszi a kisgyermekek számára, hogy szórakoztató módon fedezzék fel a színezés világát.Ehhez a színezőkészlethez nincs szükség ceruzára vagy filctollara, csupán egy kis vízre!

2,990Ft

DJECO - DESIGN BY Vízzel színező készlet - Játszótéren - In the park
Vizes színező | Játszótéren | Utazó játék | Djeco

2,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az ötlet egyszerű, a gyermek a rajz fehér részeit színezi ki az előzőleg vízzel megtöltött varázstollával. Ebben a pillanatban, mintha varázsütésre, a színek feltárulnak, és lehetővé teszik a kép teljessé tételét és mindenféle állat felfedezését. Ezután hagyjuk megszáradni a festményt, majd a fehér váltja fel a színeket… és a műveletet újra és újra megismételhetjük.

Már 18 hónapos kortól használható ez a csodás színező, amivel bevezetheted gyermeked a színek, és a kreatív játékok világába. A praktikus, könnyen zárható csomagban 4 játszótérhez kapcsolódó( és egyéb) motívumos képet találtok, amit egész biztosan imádni fog szemed fénye.

Mindig legyen varázslatos színező a táskádban, ha étterembe mentek, orvoshoz vagy hosszabb utazás vár rátok.. ez a játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen elfoglalják magukat, és nem kell félni a rendetlenségtől sem.

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

A vízzel teli ceruza tökéletes eszköz a kis kezeknek a fehér részek színezésére, felfedve a rejtett mintákat, amelyek varázslatosan megváltoztatják a színt! És tudod mi a legjobb rész? Miután a táblák megszáradtak, kezdheti elölről az egészet, így ez egy olyan tevékenység, amelyet újra és újra élvezhet.

Tartalma:

  • 4 db illusztrált műanyag tábla, nedvesség hatására előtűnő képekkel (13 x 20 cm)
  • 1 db víztartályos toll
  • 1 db vastag karton alátét
  • 1 db útmutató

Tervezte: Sigrid Martinez

Ez a színező játék fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt, a gyerekek szórakozás közben fejlesztik koncentrációjukat és kézügyességüket.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 16 × 22 × 5 cm
Csomagoló tasakok

Kicsi ajándék tasak

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

18 hónapos kortól, 3+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció