Persely | Balerina kincsesláda | Djeco

Bemutatjuk a varázslatos Djeco Balerina perselyt – egy kincsesládát, amely a megtakarítás kifinomult egyensúlyát a kecsesség és a biztonság örvényével érzékelteti a gyerekek számára.

6,190Ft

DJECO - LITTLE BIG ROOM Persely - Balerina kincsesláda - Ballerina - FSC MIX
Persely | Balerina kincsesláda | Djeco

6,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ez nem akármilyen persely; ez egy balett-témájú páncélszekrény, ahol a kis és nagy megtakarítások növekednek, biztonságban elrejtve a piruettező balerinák vigyázó szemei alatt.

A felelősségteljesen előállított papírból és kartonból készült fából készült kincsesláda több, mint egy biztonságos hely a megtakarítások elrejtésére. Elegáns balerinák hangulatos illusztrációi díszítik, így lenyűgöző dekorációs darabja lehet  a  gyerekszobának. Képzelje el, ahogyan a polcon ül, egy kis bájt és inspirációt ad a szoba stílusához, miközben már zsenge kortól kezdve pénzügyi tudatosságra ösztönöz.

De ne hagyd, hogy a finom megjelenés megtévesszen! Ez a doboz ugyanolyan biztonságos, mint amilyen gyönyörű. A stabil, zárható lakattal és a bársonnyal bélelt aljával minden érmét és bankjegyet a megérdemelt gondossággal kezel.  És mivel tudjuk, hogy a kíváncsiság néha mindenkit legyőz, két kulcsot is mellékelt a perselyhez a Djeco. Így van, kettőt – mert még a legjobbak is elveszíthetnek néha egyet.

A kompakt 12 x 10 x 8,2 cm-es méretekkel ez a pénzgyűjtő persely tökéletesen elfér kis helyeken és a tágas polcokon egyaránt, így ideális kiegészítője lehet bármilyen szoba elrendezésének.

Miért válasszátok a Djeco Balerina pénzesdobozt?

Mert egy kis tündérporral megszórva megtanít a megtakarítás fontosságára. Finoman emlékeztet arra, hogy minden megtakarított forint egy lépés a jövőbeli álmok felé, legyen az egy balettóra, egy új könyv vagy egy különleges játék.

Válaszd a Djeco Balerina pénzgyűjtő dobozát, ha olyan terméket keresel, amely ötvözi a játékos dizájnt a praktikus használattal, és amelyet egy szenvedélyes párizsi kreatív csapat készített, akik elkötelezettek a gyermekek világának varázslatosan megtervezett termékekkel való gazdagítása mellett.

Pörögjünk bele stílusosan a megtakarításba!

Tartalma:

  • 1 db persely, díszdoboz, 1 nyílással fém peremmel, bársony béleléssel
  • 1 db lakat
  • 2 db kulcs

Méretei: 12 x 10 x 8,2 cm

Seng Soun Ratanavanh tervezte, biztosak vagyunk benne, hogy a többi játékát is megnéznéd, katt a képre:

djeco Csináld magad! - Fényfogó, Táncoló pillangók - Dancing butterflies

 

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 12 × 10 × 9 cm
Kinek

Kreatív játék lányoknak

Márka

Djeco

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció