Matricák | Erdei állatok | 18 hónapos kortól | Djeco

62 darab erdei állatos  matrica készlet a Djecotól, mennyország a matrica imádóknak. Újra felhasználható, nagyméretű, könnyen eltávolítható, többször használható matrica szett, amelyek kreativitásra és játékos tanulásra ösztönöznek.

2,190Ft

DJECO - DESIGN BY Matricák - Erdei állatok - Forest animals
Matricák | Erdei állatok | 18 hónapos kortól | Djeco

2,190Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Nyisd ki ezt a gyönyörű átlátszó dobozt, és fedezzetek fel 62 erdei állatot ábrázoló matricát. A baba első matricái: vastag, perforált papír, így segítség nélkül le tudja majd húzni őket és felragaszthatja, ahová csak szeretné. 

A matricák révén a gyerekek olyan témákban tudnak elmerülni, amelyért rajonganak vagy rajongani fognak, és a játék révén tanulmányozni tudják őket, mi kellhet ennél több?!

Tedd színessé és vidámmá a gyermeked matricagyűjteményét ezekkel a gyönyörű Djeco matricákkal.

Az első matrica szett a kicsik számára: nagyon vastag papírból készült és egy kivágás található a hátoldalon, amely lehetővé teszi a lapok teljes önállósággal történő eltávolítását.

A mindig egyedi, színes, átgondolt és életkoruknak megfelelő termékeket gyárt a Djeco, biztosak vagyunk benne, hogy a te gyermeked is értékelni fogja a  Djeco matricacsomag kreatív játékértékét.

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült. Vastag, újrafelhasználható matricák.

Tartalma:

  • 62 db nagyméretű matrica

Ajánlott kor: 18 hónapos +

A Djeco matricák már önmagukban is szórakoztatóak, és mindent különlegessé és izgalmasra tudnak varázsolni, az uzsonnásdoboztól a kulacsig és persze bármi mást, ami csak eszedbe jut.

Tedd be most a Kosárba, és hagyd, hogy a színek áradjanak! Ki tudja, lehet, hogy ez egy életre szóló alkotás kezdete lesz.

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Tömeg 0.2 kg
Méretek 20 × 14 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

18 hónapos kortól, 4+

Márka

Djeco

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció