Mozaikkép készítés | Ezer virág | Djeco

A Djeco Mozaikkép készítés | Ezer virág – Millefiouri a mozaikművészet minden mókáját és izgalmát hozza el a kisebb gyerekeknek.

Egy fejlesztő játék, amiben a gyerekek egyszerűen lehúzzák a matricákat a mozaik matricalapokról, és ráragasztják a szín- és formakódolt szórakoztató képekre, így építve pöttyről pöttyre a műalkotásukat.

6,590Ft

djeco Mozaikkép készítés - Ezer virág - Millefiori
Mozaikkép készítés | Ezer virág | Djeco

6,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Engedjétek szabadjára a kreativitást a Djeco Ezer virág mozaikkép készítő termékével.

Ismertesd meg gyermekeddel a mozaikművészetet ennek a csodás Djeco mozaik készletnek a segítségével.  

Az első mozaikkészlet könnyen megfogható darabokkal.

A gyerekek a formákkal, a textúrákkal és a színekkel kísérletezve három édes, csodaszép mozaikképet készíthetnek. A vidám formák és a fényes felületű habdarabok szórakoztató módot nyújtanak a mozaikok felfedezésére, valamint segítik a gyerekeket a formák tanulásában és azonosításában.
djeco Mozaikkép készítés - Ezer virág - Millefiori

A MiniArtnál egészen odavagyunk azokért a játékokért, amelyek nemcsak szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, hanem olyan pillanatokat is adnak, amelyben a család összejön, és nem csak a fizikai készségeiket fejleszti, hanem azokat is, amelyektől emberként fejlődünk, és segítik a kapcsolatot a világ útvesztőiben. Ez is egy ilyen játék.

A mozaik kép készítése egy játékos módszer a gyerekek kreativitásának, kézügyességének és finommotorikus készségeinek fejlesztésére. Ha valami elfoglaltságot keresel egy esős napra, akkor ezzel a Djeco készlettel biztosan nyert ügyed lesz. 

Tervezte: FlipFlopDesign

Tudtad?

A millefiori egy üvegműves technika: üvegfelületen színes minták létrehozása. Jelentése: ezer virág, az olasz mille (ezer) és fiori (virág) szavakból. Az üvegből ezzel a módszerrel készített gyöngyöket mozaik gyöngyöknek nevezték. A módszer lényege, hogy különböző színű rudakat összeforrasztanak, majd az így kapott rudat felszeletelték. Így készítettek belőle dísztárgyakat, ékszereket az ókorban.

A doboz tartalma:

  • 3 db  állatformájú alap kártya ( mókus, bagoly, pillangó)  26,5 x 20 cm
  • 300 db kör alakú, öntapadós, polifoam mozaikmatrica 3 különböző átmérővel: 10, 15 és 20 mm
  • 1 db útmutató füzet
Ajánlott kor: 3+
Figyelem! Nem alkalmas három év alatti gyermekek számára, fulladásveszély az apró alkatrészek miatt.

A márkáról

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 27.5 × 22 × 3 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Djeco

Technika

Papír

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció