Mozaikkép készítés | Karib-térség | Djeco

A Djeco Karib térség mozaikkép készítő készlet elkápráztatja a kezdő művészeket, miközben lenyűgöző mozaikműveket készítenek. A Djeco készlet négy előre nyomtatott sablont tartalmaz, amelyek ikonikus karibi illusztrációkat tartalmaznak, valamint számos színes, fényes mozaiklapocskát, amikkel ki lehet egészíteni a képeket.

5,960Ft

djeco Mozaikkép készítés - Karib-térség - Caribbean
Mozaikkép készítés | Karib-térség | Djeco

5,960Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Engedjétek szabadjára a kreativitást a Djeco Karib térség mozaikkép termékével.  Minden képhez sorszámozott részek tartoznak, ahová csillogó, öntapadós mozaik lapok ragaszthatóak. Kövesd a színkódokat, vagy egyszerűen alkosd meg a saját színkombinációdat.

Ezzel a gyönyörű kézműves készlettel a gyerekek elkészíthetik saját, csillogó mozaikjukat, nagyszerű hatást elérve!  A játék segíti őket a szem-kéz koordináció és motoros készségeik fejlesztésében is.

A készlet 4 db illusztrált kártyát (20 x 20 cm), 12 db öntapadós csillogó habdarabot és 1 db színes, lépésről lépésre magyarázatot tartalmazó füzetet tartalmaz.

A MiniArtnál egészen odavagyunk azokért a játékokért, amelyek nemcsak szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, hanem olyan pillanatokat is adnak, amelyben a család összejön, és nem csak a fizikai készségeiket fejleszti, hanem azokat is, amelyektől emberként fejlődünk, és segítik a kapcsolatot a világ útvesztőiben. Ez is egy ilyen játék.

Tervezte: Lucie Brunellière

Ezt is ő tervezte, katt a képre:

Papírbaba öltöztető - Öltözék - Dressing djeco öltöztető baba

Képek mérete: 20x20cm

Ajánlott kor: 5+
Figyelem! Nem alkalmas három év alatti gyermekek számára, fulladásveszély az apró alkatrészek miatt.

A márkáról

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Méretek 22 × 22 × 4 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Papír, Ragasztás

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mozaikkép készítés | Karib-térség | Djeco” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció