Csináld magad | Különleges Babaház | Djeco

Mi lehet jobb, mint egy babaházzal játszani? Esetleg két babaházzal játszani?:)  Hozd létre a saját babaházad, hogy büszkén játszhass vele! 3 az 1-ben játék a Djecotól: Ház építés, színezés és szerepjáték.

10,890Ft

djeco Csináld magad - Baba házikó - Doll’s house
Csináld magad | Különleges Babaház | Djeco

10,890Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Emeld új szintre gyermeked játékélményeit a Djeco Különleges Babaházával, a tehetséges Grégory Bricout által tervezett gyönyörű mestermunkával.

Ezzel a kreatív készlettel gyermeked egy igazi babaház összeállításába kezdhet: több mint 225 bútorral és kiegészítővel gazdagíthatja a 3 szintes karton babaházat.

A Djeco babaház az, ami órákon át kínál szórakozást, és arra ösztönzi gyermeked, hogy fejlessze finommotorikus készségeit, problémamegoldó képességeit és kreativitását, miközben a saját babaházát építi és díszíti. Ez a magával ragadó tevékenység végtelen játéklehetőséget biztosít, egyúttal sikerélményt és büszkeséget ébreszt az alkotásukkal kapcsolatban.

Íme, miért vagyunk fülig szerelmesek ebbe a figyelemre méltó játékba:

1. Könnyű összeszerelés: Nincs ragasztó, nincs olló – csak puszta szórakozás! A babaház előre kivágott, erős kartonelemekkel büszkélkedhet, amelyek könnyedén összeilleszthetőek, így biztosítva a problémamentes, ragasztómentes összeszerelési folyamatot. Gyermeked könnyedén belevetheti magát a kézműveskedés világába.

2. A képzelet nem ismer határt: Ez a babaház valódi játszótér a gyermeked művészi képességeinek. A karton vastagsága arra is készteti majd, hogy a részletek sokaságát színezze ki az órákig tartó alkotás és testreszabás érdekében!

Miután elkészült a babaház, eljött az ideje, hogy a gyerkőc a fantáziáját vesse be: jöhetnek a kreatív történetek. Mi lenne, ha a tetőredőnyök kinyitásával kezdenétek? Kivehetők, hogy átengedjék a fényt!

3. Rengeteg bútor és felszerelés: Ez nem csupán egy babaház; ez egy egész mikrovilág, amely arra vár, hogy feldíszítsék. A több, mint 225 bútor és kiegészítő bőséges választéka lehetővé teszi gyermeked számára, hogy élénk fantáziájára szabott világot alakítson ki.
4. Környezettudatos minősítés: A fenntarthatóság iránt elkötelezett Djeco játékai FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami a környezettudatos módszerek iránti elkötelezettségünket jelzi.

Tartalma:

1 összeszerelhető és színezhető ház (összeszerelt méretek: hossz 36 x szélesség 36 x magasság 36 cm) vastag kartonból, 225 bútor és kiegészítő vastag kartonból, 1 magyarázó lap.

max 8 cm-es figurák elhelyezésére alkalmas ház, Sylvanian, Polly Pocket, stb szuperül fog mutatni benne.

Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt.

A Djeco elkötelezett a bolygó iránt: FSC tanúsítvánnyal rendelkező termék.

Ajánlott korosztály: 6+

A márka

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.8 kg
Méretek 37 × 37 × 3 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Papír

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció