Árnyékszínház | Apró csodák | Árnyékszínház vetítő lámpa | Moulin Roty

Ez egy zseblámpa? Nem, ez egy “mesevetítő zseblámpa!” Ez a kis lámpa különféle figurákkal rendelkezik emberekről és állatokról, mesebeli szereplőkről, melyeket a falra vetítve színes történetetket mesélhettek el.

4,990Ft

MOULIN ROTY – APRÓ CSODÁK – ÁRNYÉKSZÍNHÁZ VETÍTŐ
Árnyékszínház | Apró csodák | Árnyékszínház vetítő lámpa | Moulin Roty

4,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A MINIART-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan különleges kreatív, alkotó, és művészi játékokat gyűjtsünk össze, amelyek a gyerekek kreatív ragyogására összpontosítanak. Ezek a szépségek nem csak megfelelnek a kihívásnak, de le is fedik mindazt, amit alapvetően gyermekkor jelent: a kreativitás, a fantázia, az alkotás öröme.Most egy újabb ilyen terméket szeretnénk bemutatni nektek:

Árnyékszínház vetítő lámpa

Nagyra értékeljük a hagyományos játékokat, amik teret engednek a kreativitásnak, mint ez a különleges mesevetítő lámpa.

Segíthet gyermekednek elképzelni a mesék történeteit. Csak helyezzétek a hat átlátszó lencse egyikét a lámpa végére, mindegyiket egy adott karakter vagy forma díszít: erdő, sárkány, boszorkány, farkas, hercegnő és lovag . Ezután nyomd meg az érintésérzékeny kapcsolót, és élvezzétek a műsort, ahogy a karakter árnyéka körvonalazódik a falon. Csak várd meg, hogy szemed féyne milyen történetekkel rukkol elő, milyen gondolatokat vált ki belőle a falon látható képek!

Találjatok ki vicces vagy akár értelmetlen történeteket! A Moulin Roty számára a „történetek” jelentik a fő motivációt, melyek segítenek a gyerekeknek szabadjára engedni a képzeletüket. Lefekvéskor megtáncoltathatjátokk az árnyakat és játszhatnak az esti fénnyel, vagy a falra vetíthetik a mesék lámpaillusztrációit, melyek megnyugtatják őket.

Biztonságos dobozban szállítjuk.

3 db gombelemmel működik (1,5V AG13/LR44) -benne van a csomagban.

Ajánlott kor: 3+ 

Ez az időtlen játék serkenti gyermeked képzeletét és érzékszerveit.

 

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 22 × 4 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Márka

Moulin Roty

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció