Diavetítő lámpa | Apró csodák | Extra filmvetítő bőrőnd lámpa + 32 meselemez | Moulin Roty

Saját mozi lefekvés előtt? Sima ügy ezzel a különelges diavetítő lámpa készlettel: egy bőrönd melyben benne van a mesevetítő zseblámpának álcázva, és 32 mese lemez, melyek segítségével elmesélhetitek a saját meséiteket. A színes illusztrációk egy képzeletbeli világba kalauzolják el a gyereket, ahol minden a meséről szól.

Fedezzétek fel a történetmesélés eredeti módját ezzel a különleges mesevetítő, diavetítő lámpával. Könnyen használható, bárhova magatokkal tudjátok vinni, és már kezdődhet is a (fejből) mesélés.

22,690Ft

Moulin Roty - Apró csodák - Extra filmvetítő bőrönd (32 lemez)
Diavetítő lámpa | Apró csodák | Extra filmvetítő bőrőnd lámpa + 32 meselemez | Moulin Roty

22,690Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk nektek ezt a különleges diavetítő lámpa DELUX készletet a francia Moulin Roty igazán egyedülálló termékcsaládjából, és biztosak vagyunk benne, hogy Ti is annyira szeretni fogjátok, mint mi.

Üdvözlünk az előadáson! Valószínűleg ez lesz az a mondat, amivel a gyerekek felkonferálják majd az estet.

Merüljetek el egy csodálatos univerzumban a 32 mellékelt lemezen életre keltett történeteknek köszönhetően.  

Varázslatos pillanat a gyerekek fantáziájának fejlesztésére.

Használhatjátok napközben a családdal és a barátokkal, mint mese mozidélután, vagy este a lefekvés előtt, ami ideális alkalom a napközben megélt élmények elmesélésére, néha bizony olyan “dolgok” kerülnek elő, amelyeket észre sem veszünk napközben.

Álomszerű, varázslatos kaland kezdődik ezzel a különleges diavetítő, mese lámpával.

Íme egy zseblámpa, amelyben minden korong egy időtlen és klasszikus mesét mesél el a falra vetítve. Színes, finom illusztrációk, amelyek a gyerekeket egy képzeletbeli, elvarázsolt világba repítik.

Segíts a legkisebbeknek felfedezni a mesemondás szórakoztató világát: tegyétek be a lámpába a három mese korong egyikét, majd meséljétek el a falra világított színes történetek sorozatát. A képek görgetéséhez egyszerűen forgassátok el a tárcsát.

Ezek a hihetetlen diavetítő lámpák szórakoztatóbbá teszik az estéiteket! 🎉

AJÁNLOTT KOR: 4+

 A képeket a doboz képernyőjére vagy közvetlenül a falra kell vetíteni.

Felváltva is játszhatjátok a mesemondó szerepét. A diánkon 8 kép láltható, melyek nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így lehetőségetek adódik arra, hogy saját történetet álmodjatok meg együtt, közösen a kicsikkel. Nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek feldolgozhassák a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül.

A bőröndben az elódáshoz szükséges kiegészítőket találtok:

Mozijegyeket, és személyre szabható plakátokat, így kell egy igazi előadást megrendezni. 

Tartalma:

A csomagban találsz egy mesevetítő lámpát, 32 db dialemezt, 16 db mozijegyet, 20 db posztert az esti programhoz, 1 db vászontokot.

3 db LR44 elemmel működik a lámpa, az is benne van.
A zseblámpa működéséhez először ki kell húznod a fehér fület az elemek aktiválásához, majd el kell forgatnod az elülső tekerőt a zseblámpa fókuszálásához.

Ide kattintva találod a többi diavetítő lámpát:

moulin roty Diavetítő lámpa

Ha úgy érzed szükséged lenne még némi információra akkor ezt a blog bejegyzést javasoljuk:

Esti mese másképp | Moulin Roty diavetítő lámpa a fókuszban

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.6 kg
Méretek 26 × 16 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció