Diavetítő lámpa | Apró csodák | Mesevetítő lámpához 3 db lemez | Moulin Roty

Fedezzétek fel a történetmesélés eredeti módját a Moulin Roty mesevetítő, diavetítő lámpájához készült kiegészítő meselemezekkel. Könnyen használható, bárhova magatokkal tudjátok vinni, és már kezdődhet is a ( fejből) mesélés. 3 lemez egy imádnivaló minidobozban érkezik majd hozzátok.

3,390Ft

MOULIN ROTY – DIAVETÍTŐ LÁMPÁK – 3 DB LEMEZ MESEVETÍTŐBE DOBOZBAN: APRÓ CSODÁK
Diavetítő lámpa | Apró csodák | Mesevetítő lámpához 3 db lemez | Moulin Roty

3,390Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözlünk az előadáson! Valószínűleg ez lesz az a mondat, amivel a gyerekek felkonferálják majd az estet.

Fedezd fel az éjszaka mesés történeteit ezzel a különleges Moulin Roty diavetítő lámpához való lemez csomaggal.

Használhatjátok napközben a családdal és a barátokkal, mint mesedélután, vagy este a lefekvés előtt, ami ideális alkalom a napközben megélt élmények elmesélésére, néha bizony olyan “dolgok” kerülnek elő, amelyeket észre sem veszünk napközben.

A Moulin Roty diavetítő zseblámpa, amelyben minden korong egy időtlen és klasszikus mesét mesél el a falra vetítve. Színes, finom illusztrációk, amelyek a gyerekeket egy képzeletbeli, elvarázsolt világba repítik.

A lámpákat itt találod:

divatítő moulin roty mesevetítő lámpa kiskertem

Segíts a legkisebbeknek felfedezni a mesemondás szórakoztató világát: tegyétek be a lámpába a három mese korong egyikét, majd meséljétek el a falra világított színes történetek sorozatát. A képek görgetéséhez egyszerűen forgassátok el a tárcsát.

Felváltva is játszhatjátok a mesemondó szerepét. A dia képei nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így lehetőségetek adódik arra, hogy saját történetet álmodjatok meg együtt, közösen a kicsikkel. Nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek feldolgozhassák a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül.

Mérete 4,5 x 4,5 x 3,5 cm

Tartalma:

3 korong gyönyörű illusztrációkkal, összesen 24 képpel

Figyelmeztetés: A termék 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Apró részeket tartalmazhat, amelyek 3 évesnél fiatalabb gyermekek általi lenyelés és/vagy belélegzés esetén fulladást okozhatnak.

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 4.5 × 4.5 × 3.5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció