Diavetítő lámpa | Olga utazása | Mesevetítő lámpa | Moulin Roty

Egy gyönyörű diavetítő lámpa, zseblámpának álcázva, amelyben a falra vetített 3 lemez mindegyike elmeséli egy utazó liba bájos kalandjait. A színes illusztrációk egy képzeletbeli világba kalauzolják el a gyereket, ahol minden a meséről szól.

Fedezzétek fel a történetmesélés eredeti módját ezzel a különleges mesevetítő, diavetítő lámpával. Könnyen használható, bárhova magatokkal tudjátok vinni, és már kezdődhet is a (fejből) mesélés.

6,290Ft

MOULIN ROTY – DIAVETÍTŐ LÁMPÁK – MESEVETÍTŐ: OLGA UTAZÁSA
Diavetítő lámpa | Olga utazása | Mesevetítő lámpa | Moulin Roty

6,290Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk nektek ezt a különleges diavetítő lámpát a francia Moulin Roty igazán egyedülálló termékcsaládjából, és biztosak vagyunk benne, hogy Ti is annyira szeretni fogjátok, mint mi.

Fedézzetek fel a Moulin Roty Olga utazása kollekciójának égszínkék mesevetítő lámpáját, amely egy újabb mód arra, hogy elvarázsold gyermeked.

Üdvözlünk az előadáson! Valószínűleg ez lesz az a mondat, amivel a gyerekek felkonferálják majd az estet.

Merüljetek el egy csodálatos univerzumban a három mellékelt lemezen életre keltett 3 történetnek köszönhetően. Fedezzétek fel, Olga, az utazó liba és útitársainak történetét.

 Egy liba, egy róka és egy bálna kalandjai… Ez a vidám banda azért jött össze, hogy megörvendeztesse a kicsiket…

Használhatjátok napközben a családdal és a barátokkal, mint mesedélután, vagy este a lefekvés előtt, ami ideális alkalom a napközben megélt élmények elmesélésére, néha bizony olyan “dolgok” kerülnek elő, amelyeket észre sem veszünk napközben.

Álomszerű, varázslatos kaland kezdődik ezzel a különleges diavetítő, mese lámpával.

Íme egy zseblámpa, amelyben minden korong egy időtlen és klasszikus mesét mesél el a falra vetítve. Színes, finom illusztrációk, amelyek a gyerekeket egy képzeletbeli, elvarázsolt világba repítik.

Segíts a legkisebbeknek felfedezni a mesemondás szórakoztató világát: tegyétek be a lámpába a három mese korong egyikét, majd meséljétek el a falra világított színes történetek sorozatát. A képek görgetéséhez egyszerűen forgassátok el a tárcsát.

Ezek a hihetetlen diavetítő lámpák szórakoztatóbbá teszik az estéiteket! 🎉

Felváltva is játszhatjátok a mesemondó szerepét. A dia képei nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így lehetőségetek adódik arra, hogy saját történetet álmodjatok meg együtt, közösen a kicsikkel. Nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek feldolgozhassák a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül.

Mérete 16 x 4 cm.

Tartalma:

3 korong gyönyörű illusztrációkkal, mindegyiken 8 képpel,  egy diavetítő zseblámpa,

3 db LR44 elem
A zseblámpa működéséhez először ki kell húznod a fehér fület az elemek aktiválásához, majd el kell forgatnod az elülső tekerőt a zseblámpa fókuszálásához.

Ide kattintva találod a többi diavetítő lámpát:

moulin roty Diavetítő lámpa

Ha úgy érzed szükséged lenne még némi információra akkor ezt a blog bejegyzést javasoljuk:

Esti mese másképp | Diavetítő lámpa a fókuszban

A márkáról

Az idén 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.4 kg
Méretek 16 × 8 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+

Márka

Moulin Roty

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció