Játékhangszer | Bendzsó, 4 húros | Djeco

Csodálatos fából készült bendzsó a Djeco játékhangszerei közül, gyönyörű illusztrációkkal és olyan hangzással, amelyet a felnőttek is imádni fognak!

A Djeco Animambo Banjo egy gyönyörűen kidolgozott gyerekméretű hangszer, amely tökéletes a zenei kreativitás ösztönzésére. Ezt az élénk, négyhúros bendzsót három éves és annál idősebb gyermekek számára tervezték, hogy beleférjen kíváncsi kis kezükbe.

13,990Ft

djeco Játékhangszer - Bendzsó - Banjo
Játékhangszer | Bendzsó, 4 húros | Djeco

13,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Bemutatjuk a Djeco fából készült Banjo Animambót, egy csodálatos játék hangszert fiúknak és lányoknak 4 éves kortól, amely bevezeti őket a zene és a ritmusok világába.

Ez az imádnivaló játék banjo gyönyörű illusztrációval rendelkezik.

Egy csodálatos, 4 húros bendzsó, fából és szépen illusztrálva. Ideális gitár játékhangszer előtt játszani rajta, és már 3 éves kortól zenére hangolódni.

Nézd, milyen színes a design! A legnagyobb gondossággal úgy tervezték, hogy az összes Animambo hangszerhez illeszkedjen.

Minden hangszerhez 2 ingyenesen letölthető dal tartozik a világhírű Putumayo Kids zenei kiadótól.

A család a kezdő húros muzsikusa boldogan fogja hallgatni, ahogy a húrok pengetése kellemes hangzást keltenek.

Az élénk színekkel gyönyörűen illusztrált játékhangszer vonzó dobozban érkezik hozzátok, így tökéletes ajándék lesz bármilyen alkalomra.

Ösztönözd a gyermeked, hogy hallgassanak zenét, és fejlesszék korai zenekészítési, ritmus- és ütőhangszer-készségeiket.

A zene szinte nélkülözhetetlen a fejlődéshez, a kikapcsolódáshoz és számos előnnyel jár, különösen a fejlődési szakaszokban. Végtelen előnyei közé tartozik a memória, a figyelem és a koncentráció fejlesztése, a kifejezés folyékonyságának javítása, a nagyobb problémamegoldási lehetőség, a képzelet és a kreativitás serkentése, a nyelvi készségek erősítése, az érzékszervek fejlesztése, a hangulatok nagyobb kontrollja és általában az értelem gazdagítása.

Méretek: 53 x 20 x 5, cm

Tervezte: Magali Attiogbé

Ha tetszik a  grafika, akkor nézd meg a többi terméket is, amit ő tervezett, katt a képre:

Karckép technika - Nagy állatok - Big animals djeco miniart

A DJECO Animambo a gyermek játékhangszerek tökéletes gyűjteménye! A legjobb minőségű anyagokból, a részletekre, a játékértékre és a művésziségre fordított igényes és aprólékos odafigyeléssel készült DJECO termékek forradalmasítják a játékhangszerek világát.

Nézd meg a többi Djeco hangszert ide kattintva:

djeco hangszerek

Mi történik a játék során?

A hangszerrel való játék során fejlesztik a gyerekek a koordinációt, megtanulják a különböző hangokat és dallamokat.

Ennek az érzékszervekre ható játéknak a hangja felkeltheti a kicsi kíváncsiságát, segíti a színfelismerést, fejleszti finommotorikáját és fejleszti a szem-kéz koordinációját.

Miért szeretjük a Djeco játékhangszereket?

  • Tökéletes méretű játékhangszerek a feltörekvő zenészek számára, ez a hangolható gitár  például csodálatos hangzást hoz létre
  • Segíti a motoros készségek, a kézügyesség, a koordináció, a hallás és az időzítés, a ritmus, a sorrend, a kreativitás és a képzelet fejlesztését
  • Minden DJECO termék a legjobb minőségű anyagokból készül, nem mérgező festékkel festve, és megfelel az összes európai szabványnak.
  • Kiváló ajándék kisgyermeknek

Olvasnivaló:

Lábunkban a boogie, húzzuk a talpalávalót – bemutatjuk a Djeco játékhangszereket

A márkáról

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.
Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

 

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 53 × 20 × 5 cm
Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Márka

Djeco

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció