Az 5 legjobb utazós játék, amit magatokkal kell vinni nyaralásra.

utazós játék

Készen állsz arra, hogy a családi nyaralásodat kreatív élmények paradicsomává változtasd?

Jó tisztában vagyok vele, hogy nem ez a legfontosabb része a nyaralásnak, hanem az élmény  gyűjtés. De mivel 2 gyerekes anya is vagyok, ezért tudom, hogy lesz olyan, amikor:

unatkozó gyerek
  • esni fog az eső
  • vagy olyan meleg lesz, hogy ki se lehet mozdulni órákig
  • unatkozni fognak a gyerekek
  • te is unatkozni fogsz
  • kéne valami családi közös dolog

Szóval talán rájöttél már, hogy utazós játék alatt nem csak az autós játékokra gondoltam, hanem a röpke 1 hetes, 2 hetes nyaralásra is elvihető, nem túl sok helyet foglaló játékokra is. 

Felejtsd el a "Megérkeztünk már?" monotóniáját, és köszöntsd a békét, a nyugalmat és a rengeteg szórakozást. Íme a 10 legjobb utazási kézműves játék, amelyekkel a nyaralás kreatív szórakozássá válik.

Vízes színezők

Ha hiszed, ha nem ezt a legkisebb imádják. 

Az ötlet tök egyszerű, a gyermek a rajz fehér részeit színezi ki az előzőleg vízzel megtöltött varázstollával. Ebben a pillanatban, abrakadabra, varázsütésre, a színek feltárulnak, és lehetővé teszik a kép teljessé tételét és mindenféle állat felfedezését.

Ezután nincs más dolgotok, mint várni pár percig, amíg megszárad a festményt, és a fehér váltja fel a színeket… és a műveletet újra és újra megismételhetjük.

Mindig legyen varázslatos színező a táskádban, ha étterembe mentek, orvoshoz vagy hosszabb utazás vár rátok.. életmentő lehet!

Ez a játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyen elfoglalják magukat, és nem kell félni a rendetlenségtől sem.

Artistic patch játékok

Nemcsak a hosszabb utakra, hanem a nyaralás alatt is kreatív szórakozás vár a gyerekekre a Djeco Artistic patch játékok, amelyeket úgy terveztek, hogy a művészet és a kreativitás varázslatán keresztül inspirálják és lekössék a gyerekeket.

Ezek a készletek ötvözik a hagyományos kézművességet az innovatív technikákkal, így a gyerekek könnyedén készíthetnek lenyűgöző, részletgazdag alkotásokat. Minden készlet gyönyörűen illusztrált sablonokat, élénk színű matricákat és könnyen követhető utasításokat tartalmaz, így a gyerekek tökéletesen felfedezhetik művészi tehetségüket.

Minden készlet egy praktikus tasakban található, amibe könnyedén belehelyezhető az összes hozzávaló. 

Szelek szárnyán

Minden, aminek köze lehet a levegőhöz, meleghez. Például felfújható és kiszínezhető repülők, legyezők ( elengedhetetlen a nagy melegben, és mi lehet menőbb, mint egy saját készítésű legyező?)

Az egész nyarlásra

utazós játék

Van egy ötletem, ha az egész nyaralásra gondoskodni szeretnél kreatív elfoglaltságról. Válassz egy teljes doboznyi alkotói feladatot. Rengeteg féle van a MiniArton, kor és érdeklődés tekintetében is tudsz válogatni. 

Általában 5 vagy 6 féle technikát lehet velük kipróbálni, ne csak a ragasztásra, meg ilyenekre gondolj, olyan is van, amivel például kaleidoszkópot is lehet készíteni, vagy titkos dobozt. 

Matricák matricakirályoknak

Matricázni mindenki szeret, még te is. És, talán nem árulok el nagy titkot, a gyerekek egyenesen megőrülnek értük. Ráadásul a MiniArtos matricák, nem egyszer használatosak, úgyhogy külön jó pont ezért nekünk-:)