Hármasikrek | Egértanya figura szett

Megérkeztek a MiniArtra a Hármasikrek, a világ legaranyosabb egerei, az amszterdami Muizenhuis gyűjteményéből. Játszd el velük, és társaikkal az Egértanya történetét. … vagy találj ki saját történetet. Próbáld ki az Egértanya bútorait, kiegészítőit is, gyűjtsd össze a többi szereplőt is.

9,800Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az Egértanya történetei valóban életre kelnek ezekkel az aranyos kis egér babákkal. A hármasikrek 8 cm magasak, gyakorlatilag elpusztíthatatlanok és bújósan puhák. Éld át újra az Egértanya kalandjait, és vidd magaddal a hármasikreket, bárhová is mész!

Kik a Hármasok?

A Hármasikrek az Egértanyában élnek. Ők Sam kistestvérei, anyukájuk Róza mama. A Hármasikrek előszeretettel járnak a játszótérre, ahol homokvárat építenek a homokozóban. Anyuval és apuval is szeretnek vásárolni. Mindig legyen a félszemed ezen a három kis egéren, mert mielőtt észre vennéd, a szélrózsa minden irányba fognak mászni!

Ezzel a kis egérbabával a történetek életre kelnek. Alkosd újra az egércsalád történeteit, vidd el magaddal az ikreket, bárhová is mész, akár egy hosszú autó útra indultok, akár a nagyihoz ottalvós buliba

Az Egértanya lakói Hollandiából érkeztek hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat további tagjai: Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella, és persze Róza mama.

Az egereket a Bon Ton Toys plüssgyártó gyártja, hosszú tesztelési folyamatokon vesznek részt,  és minden korosztály számára szórakoást nyújtanak. CE mínősítést kaptak, azaz:

A CE jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az uniós szabályoknak, és szabadon mozoghatnak az európai piacon. Ha egy gyártó CE-jelöléssel látja el valamely termékét, ezzel saját kizárólagos felelőssége mellett azt garantálja, hogy a termék eleget tesz a CE-jelöléssel járó valamennyi jogi kötelezettségnek.

Anyaga: pamut és poliészter

Kézi mosást javasol a gyártó, mosás után hagyd a levegőn megszáradni

8 centiméter magasak

Alkalmas minden korosztály számára

Ha saját magad építed meg az egérházat, még jobban megismerheted Sam, Julia és a szomszédaik világát. Építés közben használhatod a MiniArton található miniatűröket és vágólapokat, és természetesen fantáziádat használva megtervezheted a saját házad úgy, ahogy szeretnéd.

Hogyan kezdj neki?

Kezd a kalandot az Egértanya játszóházzal. Adj hozzá bútorokat, tapétákat, kiegészítőket és eredeti miniket. Így pillanatok alatt kész lesz a saját egértanyád, amellyel kalandok sora vár rád.

egérház babaház egérkastély

Látni fogod, hogy az Egértanya sokkal több, mint egy hétköznapi babaház – ez egy univerzum önmagában!

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egértanyát. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időbenAz egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egértanya  három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 21 × 15 × 5 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció