Mozaikkép készítés | Kokeshi babák | Djeco

A Djeco Kokeshi babák mozaikkép készítő készlet elkápráztatja a kezdő művészeket, miközben lenyűgöző mozaikműveket készítenek. A Djeco készlet két előre nyomtatott sablont tartalmaz, amelyek ikonikus kokeshi baba illusztrációkat tartalmaznak, valamint számos színes, fényes mozaiklapocskát, amikkel ki lehet egészíteni a képeket.A leírásban azt is eláruljuk mi az a kokeshi.

3,560Ft

Mozaikkép készítés | Kokeshi babák
Mozaikkép készítés | Kokeshi babák | Djeco

3,560Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Engedjétek szabadjára a kreativitást a Djeco Kokeshi babák mozaikkép termékével.  Minden képhez sorszámozott részek tartoznak, ahová csillogó, öntapadós mozaik lapok ragaszthatóak. Kövesd a színkódokat, vagy egyszerűen alkosd meg a saját színkombinációdat.

Ezzel a gyönyörű kézműves készlettel a gyerekek elkészíthetik saját, csillogó kokeshi mozaikjukat, nagyszerű hatást elérve! A játék segíti őket a szem-kéz koordináció és motoros készségeik fejlesztésében is.

Tartalma:

  • 2 db illusztrált kép (21 x 28 cm)
  • 7 lap csillogó habmatrica (sötétpiros, sárga, narancssárga, lila, fukszia, zöld, világoslila, sötétlila).
  • 1 db színes, lépésről-lépésre útmutató

Tervezte: Muxxi

Ezt is ő tervezte, katt a képre:

djeco Homokkép készítő - Édesen aranyos - Deliciously Cute

Képek mérete: kb. 28 cm (hossz) x 21 cm (szél).

Ajánlott kor: 5+

Jó, de mi az a kokeshi?

A hagyományos japán művészet egyik legfontosabb öröksége. A babákat az Edo-korban (1603-1868) Japán északi területein élő fafaragó mesterek kezdték készíteni gyermekeiknek játék gyanánt. A hengeres test azt a célt is szolgálta, hogy a gyerekek apró kezükkel is könnyedén és biztonsággal meg tudják fogni. A játék később tovább terjedt országszerte. A kokeshi baba számos szerepkörben megállta helyét: lehetett játék, életerőt rejtő, adó és megőrző figura, valamint szuvenír is. Ők ihlették az orosz matrjoska babákat is.

A márkáról

A Djeco egy párizsi székhelyű vállalat, amely fantáziadús és kreatív gyermekjátékokra specializálódott. Ők az egyetlen márka a világon, akik sikeresen ötvözték a hagyományos játékokat a friss megjelenéssel. A termékek hosszas tervezési folyamaton mennek keresztül, akár egy évig is eltarthat, amíg eljut a tervező táblától a polcokig, és szigorú minőségi teszteken esnek át. Tehetséges francia illusztrátorok segítségével szórakoztató, érdekes és varázslatos kreatív játékokat hoznak létre, amelyek serkentik gyerekek fantáziáját, és olyan világba kísérik őket, ahol felfedezhetnek és tanulhatnak. A Djeco játékok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem praktikusak is. 

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

További információk
Méretek 31 × 23 × 2 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska nagy

Milyen területet fejleszt

Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

5+, 6+, 7+, 8+

Márka

Djeco

Technika

Papír, Ragasztás

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció