Fedezzétek fel az Egértanyát, a lakóikat és a számtalan kiegészítőt!

egértanya

Szeretnél egy izgalmas és kreatív tevékenységet, amelyet gyermeked és te is élvezhettek együtt? A Miniart Egértanya kiegészítői tökéletes választás lehetnek számotokra!

egértanya

A Mouse Mansion, azaz Egértanya egy mesés világ, amelyet a holland írónő, Karina Schaapman alkotott meg.

A MiniArton található Egértanya kiegészítőkkel a saját kis egér otthonotokat készíthetitek el!

A Miniart kínálata számos kreatív eszközt tartalmaz, mint például bútorokat, konyhai eszközöket, ételeket és még sok mást, amelyekkel elkészíthetitek a saját Egértanya világotokat.

babaház bútor készítés

Az Egértanya játékai nem csak szórakoztatóak, hanem segítenek a gyermekednek fejleszteni a kézügyességet, a kreativitást és a képzelőerőt is.

A kiegészítők kézzel készültek, minden egyes, apró részletére ügyeltek, így a gyermekednek a lehető legjobb élményben lehet része, miközben a saját világát építi.

egértanya

A Miniart Egértanya játékok igazi különlegességek. A magas minőségű anyagok és a részletes, videós útmutatók biztosítják, hogy együtt alkothassatok valami igazán különlegeset, amit büszkén mutathattok be a barátaitoknak és családtagjaitoknak.

A story, ami mögötte van

Karina Schapman

Karina Schaapman könyvet szeretett volna írni, de kicsit sem szokványosat. Sam és Júlia, a két egérke története már rég meg volt írva a fejében, amikor úgy döntött, hogy nem elég az írott szó, az egereknek otthonra van szükségük, amit, tekintve, hogy az ő fejében léteznek, Karina saját maga készített el.

2008-ban elkezdte megépíteni a legelső egérkúriát: kartondobozokból és újrahasznosított anyagokból. Szobáról szobára haladt, és az egerek világa egyre részletgazdagabb lett, egyre valóság hűbbé vált. Három évnyi, teljes munkaidős, építkezés után elkészült a mestermű, a 2 méter széles, 3 méter magas Egértanya. 2011-ben az álomból valóság lett.
Fotók készültek róla, majd az első könyv, Sam en Julia, is kiadásra került, melyet itthon is lehetett kapni Egértanya címmel. Jelenleg 17 könyv készült el (számos nyelvre lefordítva), míg az eredeti Egértanyát Karina és családja kölcsönadta Amszterdam nyilvános könyvtárának, hogy a város minden gyerekének elmélyült szórakozást nyújthasson.

Kik laknak az Egértanyán

Egértanya lakói

A Miniart Egértanya játékszettjei egy fantasztikus lehetőséget kínálnak a gyermekeknek, hogy egy izgalmas egérvilágban játszhassanak.

Az egerek élethű kinézete és jellemzői, valamint környezetük részletes kidolgozása minden korosztály számára élvezetet nyújthat. A játékszettben számos karakter található, köztük Sam, Julia, Zeeman nagypapa, Ella és Sam anyukája.

Sam, az egérfiú

Sam az egérfiú, az Egértanya közepén él. Ott él anyukájával, apjával, testvéreivel. Két nagyapja, két nagymamája és két nagybátyja és nagynénje van. 

Sam 12 cm magas és imádnivalóan puha. Csodálatos játék történet kezdődhet vele a saját Egértanyában!

Sam rendkívül félénk és nagyon jól viselkedik. Amikor Juliával van, olyan dolgokat csinál, amelyeket egyébként soha nem merne megtenni. Amiből Samnek túl sok, Juliának túl kevés, és fordítva. Ők a legjobb barátok, és mindent megosztanak egymással.

Júlia, az egérlány

Júlia az egérlány,  és anyukája, az Egértanya hatodik emeletén élnek egy pici lakásban. Nincs apukája, nincs testvére vagy más családtagja. Sam a családja. Julia 12 cm magas és imádnivalóan puha. Csodálatos játék történet kezdődhet vele a saját Egértanyában!

Júlia rendkívül kíváncsi és nagyon önfejű tud lenni. Az unalmat hírből se ismeri.  Amint csak egy csipetnyi unalmat is érez, kimegy a szabadba, és kaland keresésbe kezd. Sam a legjobb barátja, mindig vele tart a kalandokba.

Ella, a másik egérlány

Ella, az egérlány, Sam mellett lakik az Egértanyában. Szeret táncolni, miközben Sam zenél, és néha fellép vele a színházban.

Ella imádnivalóan néz ki, kicsit akaratos és nagyon csajos. Nagy rajongója a balettnek, és van egy hordó a szobájában. 

Ella 12 cm magas és finom puha.

Zeemann papa

Zeemann nagypapa az Egérkastély legtetején él. Jó időben halászhálót csomóz a bejárati ajtaja előtt, régi szép időkre ( tengeri időkre) emlékezve. Esőben és viharban a tengert nézi figyelmesen, hogy keresse a bajbajutptt hajókat.

Zeemann egér nagypapa 12 cm magas és imádnivalóan puha.

Róza mama, Sam anyukája

Sam, az egérfiú anyukája, Róza mama férjével és tíz gyermekével az Egértanyán él. Nagyon praktikus és céltudatos egér asszony, hiszen annyi gyerekkel kell együtt lennie, hogy kell a koncentráció! Szeret olvasni, és egy egész kis könyvtárat gyűjtött már össze, amely tele van különleges könyvekkel. Kedvence az egér szépirodalom.

Az Egértanya karakterei különböző személyiségekkel és képességekkel rendelkeznek, és mindegyikük egyedülálló szerepet játszik a történetekben. A játékszett lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kreatívan éljék át az egérvilágot, és megismerkedjenek az érzelmekkel és a kapcsolatokkal.

róza mama, sam egér anyukája

Az Egértanya egy egészen különleges hely, ahol az egerek boldogan élnek és játszanak. A gyerekek számára lenyűgöző világ, ahol mindig felfedeznek valami újat és izgalmasat. A  játékok és kiegészítők széles választékával a gyerekek végtelen kreativitása szabadon kibontakozhat.

Játékötletek az Egértanyához

Egértanya díszítés kihívás: Állíts be egy időzítőt 30 percre, és nézzétek meg, ki tudja a leggyorsabban feldíszíteni az egérkúria szobáját! Használjátok a különféle Egértanya kiegészítőket, például bútorokat, konyhai eszközöket és élelmiszereket, hogy hangulatos és hívogató teret teremtsetek az egereknek.

Egértanya Tea Party: Rendezzetek teapartit az Egértanyán gyermeked kedvenc egereivel, vagy plüssállataival. Használjátok az Egértanya kiegészítőit egy kis asztal felállításához teáscsészékkel, tányérokkal és finomságokkal. Bátorítsd a gyermeked, hogy használja a fantáziáját egy szórakoztató és ötletes teaparti jelenet létrehozásához.

Egértanya történetmesélés:Használjátok fel az Egérkastély kiegészítőit, hogy egy történetet alkothassatok a nálatok lakó egerekről. Felváltva találjátok ki a történet különböző részeit, a kiegészítők segítségével életre kelthetitek a szereplőket és a beállításokat.

Egértanya kincskereső: rejtsd el az Egértanya kiegészítőit a házban, és kérd meg a gyerköcöt, hogy keresse meg azokat.  Miután megtalálták az összes darabot, díszítsd fel velük Egérkastélyt, és keltsd életre alkotásukat.