Kreatív művészeti és kézműves játékok gyerekeknek | 5 éves kor

Kreatív művészeti és kézműves játékok gyerekeknek | 5 éves kor

Legyen szó esős/ szeles/ meleg napokról, vagy éppen egy unalmasnak tűnő vasárnap délutánról, itt a MiniArton számtalan olyan kézműves, kreatív játékot találtok, amivel nemcsak a gyerek napját fogjátok feldobni, hanem a tiéteket is ( márcsak azért is, mert meg tudod majd inni melegen a kávét, amíg játszanak velük a gyerekek).

Íme néhány a kedvenceink közül, azoktól a márkáktól, amelyekre biztosan számíthatunk, ha meg szeretnénk őrizni, vagy éppen feldobni a gyermekeink fantáziáját.

A tenger és a technikák megszállotjainak

Íme egy nagyon komplett doboz, amely 6 kreatív tevékenységet és számos projektet kínál a tenger és a tenger lakóinak témájában: kollázs, színezés, mozaik, vágás, összeállítás, transzferek… Mindenki talál benne kedvére valót:)

KREATÍV MŰHELY | 6 TECHNIKA 1 DOBOZBAN | TENGERI ÖRÖMÖK

Az állatok és a kollázsok rajongóinak

Íme egy nagyon komplett doboz, amely 6 kreatív tevékenységet és számos projektet kínál az állatok és otthonaik témájában: kollázs, színezés, mozaik, vágás, összeállítás, transzferek… Mindenki talál benne kedvére valót:)

 

KREATÍV MŰHELY | 6 TECHNIKA 1 DOBOZBAN | ÁLLAT ÉLET

Unikornis és színezés szerelmeseinek

Az Unikornis színező poszter 100%-ban csajos darab. Az Omy óriási posztergyűjtemény legújabb színező posztere az unikornis rajongóinak szól. Az Omy design posztere egyesíti a lányok kedvenc univerzumait: egyszarvúak, szivárványok vagy akár a cuki ételek, minták…

Szerintem ezek a cikkek is tetszeni fognak

Tomi Ungerer gyerekkönyv

Gyerek könyvek illusztrációitól a szex rajzokig

Kora művészi és társadalmi normáinak határán játékosan táncoló művész, Tomi Ungerer vibráló világába elmélyedünk, oda, ahol lenyűgöző, humorral, szellemességgel és puszta tehetséggel gazdag narratívát találunk. 

Read More »