Szeretettel tervezve |Bemutatjuk az OMY DESIGN-t

bemutatjuk az omy design játékokat -miniart

A Párizsban 2012-ben alapított Omy Design & Play vidám, grafikus és intelligens grafikus , kreatív játékokat, képeket, termékeket képzel el és tervez otthonra, mindenki számára elérhetően, legyen szó gyerekről, vagy felnőttekről.

Az OMY mögött két alkotó áll, Elvire Laurent és Marie-cerise Lichtlé, grafikusa és illusztrátora, mindketten a párizsi Arts-Déco-n tanultak. Miután 2005-ben létrehozták saját grafikai stúdiójukat, know-how-jukat és lelkesedésüket felhasználva nekifogtak az Omy Design & Play fejlesztésének.

omy design alapítók miniart

2012-ben, miután mindketten anyukák lettek, szükségét érezték a tervezési szemlélet megváltoztatásának.

A logikus lépés saját termékcsaládjuk kifejlesztése volt, ez az első kollekció ebből az alkotási vágyból és lelkesedésből született. Meghökkentő formában valósítottak meg egy olyan új kreatív koncepciót, amely ma már a klasszikusukká vált: az óriási színező tekercset.

Színező poszter – Atlasz MiniArt
SZÍNEZŐ POSZTER | ATLASZ
Színező poszter – Óceán MiniArt
SZÍNEZŐ POSZTER | ÓCEÁN

Az élénk színek, a dizájn és a humor jellemzi a kollekciók lényegét, és vidámságot visznek a ház bármely szobájába.

Ezután a dekoráció játékká, kísérleti területté válik, és a gyerekeket, no meg a felnőtteket is az alkotás középpontjába állítja az óriási színező oldalakkal, viselhető kiegészítőkkel ( mint például a színezhető övtáska) vagy akár matricákkal, amelyekből össze kell állítani  egy posztert.

Minden terméket Franciaországban, az Omy Design & Play műhelyben terveztek, majd Franciaországban, vagy Európában gyártják le, a CE szabványoknak megfelelően. A fenntartható működés érdekében a két tervező gondosan választja ki az anyagokat (papírt és tintát), gondot fordítva a minőségre és a környezet tiszteletére.

Színezhető övtáska OMY MiniArt
SZÍNEZHETŐ ÖVTÁSKA
Matricás poszter | Fantasztikus Világ MiniArt
MATRICÁS POSZTER | FANTASZTIKUS VILÁG

Különleges együttműködések

Számos neves márkával együttműködve az OMY különleges kollekciókat alkotott. 

A Lacoste Kids és az OMY áthidalta a szakadékot a divat és a belsőépítészet között együttműködésükkel, ötvözve az OMY grafikát  a Lacoste krokodillal, az eredmény egy vidám gyerekruházat kollekcióban nyílvánult meg 2017-ben.

Az OMY megmutatta a humorérzéküket és szeszélyüket a híres Aigle Lolly Pop és Baby Flac esőcsizmák létrehozásával. Egy olyan együttműködés, amely minden esőt szivárvánnyá változtat. 

X. OMIG AIGLE miniart

L’Occitane OMY kollekció sajnos már nem kapható, de egészen gyönyörűséges volt,

L'Occitane OMY miniart
omy gif

OMY A MINIARTON

Elfogyott
4,290Ft
Elfogyott
4,290Ft
Elfogyott

Kreatív eszközök

MÁGIKUS | Filctoll készlet

4,590Ft
Elfogyott
4,790Ft
Elfogyott
4,790Ft
Elfogyott

Matricás játékok, matricás poszterek

Matricás óriás poszter | Fantasztikus Világ | Omy

5,790Ft
Elfogyott

Kreatív színezők

Zsebszínező | Állatok | Omy

3,590Ft