Karckép készlet | Éjjeli fény készítő | Mágikus utazás | Avenir

Változtasd át gyermeked játékidejét varázslatos kalanddá az  Éjjeli fény készítő | Mágikus utazás karckép készletünkkel, amely tökéletes kreatív kaland 7 éves kortól!

8,590Ft

ÉJJELI FÉNY KÉSZÍTŐ KARCKÉP KÉSZLET, MÁGIKUS UTAZÁS AVENIR
Karckép készlet | Éjjeli fény készítő | Mágikus utazás | Avenir

8,590Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Álmodtál már arról, hogy saját varázslatos fényjátékot készíthetsz a saját kuckódba, olvasó sarkodba? Váltsd valóra az álmod: az Éjjeli fény készítő | Mágikus utazás készlettel egy gyönyörű, saját kézzel tervezett világítódobozt tudsz elkészíteni, amiben 6 különböző jelenetet tudtok majd variálni.

Az Avenir tervezői a  Kis herceg történetének nagy rajongóiként a meséből merítettek ihletet ennek a varázslatos utazásnak az elkészítéséhez.

A gyerekek remekül szórakozhatnak a karcolós minták felfedezésével a mellékelt kaparó szerszámmal, majd a LED-lámpák segítségével megépíthetik saját fénydobozukat, amit büszkén mutogatnak majd a szobájukban!

ITT A CSAVAR

Maga a doboz válik a ragyogó remekművük keretévé, így ez a művészeti projekt legalább annyira innovatív, mint amennyire élvezetes. A LED fényekkel együtt pedig a gyermeked alkotásai háttérvilágítást kapnak, így a műalkotás a fény és a kreativitás lenyűgöző kirakatává varázsolja a szobát.

A dobozban 6 darab karckép közül választhatod ki, melyiket szeretnéd kidekorálni és a mellékelt keretbe helyezni, hogy azután a LED fénysort is beillesztve megvilágíthasd. Különleges éjjeli fény, amelyet mindenki megcsodál majd és kellemes hangulatot teremt a szobádban!

Ajánlott kor: 6+

A Karckép készlet | Éjjeli fény készítő | Mágikus utazás készletet nagy képzelőerővel rendelkező kis kezek számára tervezték, ösztönözve a kreativitást, a finommotoros készségek fejlesztését és a művészet iránti szeretetet. Ez egy olyan magával ragadó tevékenység, amely túlmutat a képernyőn, és olyan gyakorlatias élményt nyújt, amely örömet és büszkeséget ébreszt a saját alkotásuk iránt.

Szóval, kedves Olvasók, ha olyan egyedi ajándékot kerestek, amely folyamatosan biztosítja az örömöt – a kreatív játék végtelen óráiban és egy gyönyörű, személyre szabott műalkotás formájában -, ne is keressetek tovább.

Vásárold meg ezt a kreatív játékot a MiniArt-on, kattints a ‘Kosárba rakom’ gombra.

Nézd meg, ahogy gyermeked bevilágítja a szobáját és a képzeletét az Éjjeli fény készítővel.

A márkáról

Az Avenir csapatát a A kis herceg ihlette, a könyv hatására rájöttek a kulcsra, amellyel a felnőttek közelebb kerülhetnek a gyerekekhez, és megvédhetik „egyedülálló” karaktereiket. A német márka jelmondata: Légy kreatív, légy egyedi. (Azt jelenti, hogy minden gyerek kiemelkedő és kreatív, egyben egyedi is). Az Avenir elutasítja, hogy korlátozza a gyerekek játékmódját, ehelyett olyan művészi játékot biztosít számukra, amely lehetővé teszi, hogy kipróbáljanak és felfedezzenek, valamint különböző gondolatmenetekben és módokon alkothatnak.

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 32 × 24 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

6+, 7+, 8+

Márka

Avenir

Érdekelhetnek még…

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció