Karckép készítő | Az arany istennői- Inspired by Gustave Klimt | Djeco

A Djeco nagyszerű képsablonjaival a gyerekek gyönyörű karcképeket készítenek, amelyek Gustav Klimt mester munkáira emlékeztetnek.

2,920Ft

Művészeti műhely - Az arany istennői - Inspired by Gustave Klimt - Golden Goddesses
Karckép készítő | Az arany istennői- Inspired by Gustave Klimt | Djeco

2,920Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

A francia Djeco cég mindig inspirál szeretetteljes ötleteivel. A cég kreatív részlege különösen jó szemmel néz a részletekre, és tudja, mit szeretnek a gyerekek. A Djeco azon márkák egyike, amelyeknek a termékeit mi a MiniArtnál mindig óriási örömmel fogadjuk.

Itt kreativitás és fantázia kell! Ezzel a nagyszerű Djeco készlettel pillanatok alatt gyönyörű, művészi ihletésű remekműveket készíthettek. Varázslatos hobbi kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Djeco “Inspired by” sorozatának különleges sablonjaival csodálatos kiállítások tervezhetők a festési technikák széleskörű ismerete nélkül.

Izgalmas utazásra hívunk a szecesszió korába. Alkoss olyan istennőket, múzsákat mint Gustav Klimt. A készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van, a színes prospektus minden egyes lépést elmagyaráz neked, hogy tökéletes művészi alkotások kerüljenek ki a kezedből.

Ebben a karckép készletben Klimt remekműveit idézhetjük fel  Anja Klauss  illusztrátor segítségével.

A fa ceruza segítségével a kártyák felületét megkarcolják a gyerekek, visszaadva az illusztrátor által elképzelt mintákat. A festmények így fokozatosan feltárulnak, és a képek életre kelnek.

Amellett, hogy a gyerekek megismerkedhetnek Gustav Klimt zsenialitásával, ez a tevékenység fejleszti a finommotorikus mozgás pontosságát és a kreativitását… falra vele, ha kész van.

Ajánlott kor:7 -99

Miért szeretjük:

  • Könnyen és játékosan tanulja meg a gyermek a motívumok tervezését
  • A 20 x 20 cm -es karcképek  minden korosztály számára alkalmasak és nagyszerű ajándékok
  • Kreatív módon tanít a művészet szerelmeseinek
  • Kreativitásra ösztönöz

Tartalma: 

  • 4 karckép (20 x 20 cm),
  • 1 db kéthegyű fapálca,
  • 1 db lépésről lépésre színes füzet.

Tudtad?

Hírhedt nőcsábász volt. Bár soha nem nősült meg, Klimtnek nagyon sok szeretője volt, és állítólag 14 gyermeke született. Törekedett arra, hogy ügyeit diszkréten kezelje, és elkerülje a személyes botrányokat; ennek eredményeként a történészek körében sokáig találgatás tárgya volt, hogy mégis milyen volt a kapcsolata a női modelljeivel, akik közül sokan a gazdag elithez tartozik. Azonban széles körben elfogadott, hogy műterme, ahol gyakran kaftánban festett, alatta semmi nem volt, számos pásztoróra helyszínéül szolgált.

Minden Djeco terméket Franciaországban terveztek, tehetséges grafikai tervezők, illusztrátorok és dizájnerek. Olyan termékeket hoztak létre, amelyeket a gyerekek és a szülők is garantáltan szeretnek.

Az összes Djeco játék és kreatív kiegészítő a legjobb minőségű anyagokból készül. Hosszú és összetett teszteken mennek keresztül az EN71 európai szabvány és a REACH előírások követelményeinek megfelelően, hogy gyermekeink számára a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák.

Mindent tudni szeretnél a Djecoról?

Akkor ezt olvasd el:

A Djeco játékok egyszerűen tökéletesek!

További információk
Tömeg 0.5 kg
Méretek 22 × 23 × 0.2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Korosztály

7+, 8+, Felnőtt

Márka

Djeco

Technika

Akvarell

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karckép készítő | Az arany istennői- Inspired by Gustave Klimt | Djeco” értékelése elsőként

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció