Karckép készítő készlet | Neon 7 db-os szett | Apró csodák | Moulin Roty

A Moulin Roty Apró csodák gyűjteményének tagjai ezek a csodás, neon színű karcképek Ezekkel a klasszikus karcképekkel ösztönözheted gyermeked kreativitását. A mellékelt fából készült ceruza segítségével lenyűgöző fluoreszkáló mintákat tárnak majd fel a fekete réteg alatt. Ideális kreatív játék 3 éves kortól.

3,090Ft

Moulin Roty - Apró csodák - Karckép technika - 7 db-os - Neon
Karckép készítő készlet | Neon 7 db-os szett | Apró csodák | Moulin Roty

3,090Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Gyere, ismerkedj meg a Moulin Roty karckép szettjével, egy elbűvölő nosztalgiaidéző játékkal, amely segít felkelteni gyermeked kreativitását és képzelőerejét.

Ezek a karcképek a híres francia márka, a Moulin Roty Les Petit Merveilles  ( azaz az Apró csodák) gyűjteményének értékes tagjai. Nézzük meg közelebbről, mi teszi ezt a karckép készletet kihagyhatatlan választássá:

Egy fából készült ceruzával a kezében gyermeked varázslatos felfedezésre indul. Ahogy óvatosan lekaparja a titokzatos fekete réteget, lenyűgöző és élénk minták bukkannak elő, ragyogó fluoreszkáló színekben. Ez a lenyűgöző folyamat nem csak egy művészeti tevékenység; ez egy érzékszervi kaland, amely bevonja a tapintást , a látást és kíváncsiságot ébreszt.

A készlet hét egyedi kártyát tartalmaz, mindegyiknek saját témája van. A készlet teljes tartalmaz még egy precíziósan kialakított fából készült ceruzát is, biztosítva, hogy gyermeked minden eszközt a kezében tarthasson, amikor elérkezik az alkotói pillanat.

A karckép technika növeli a gyermeked finommotoros és vizuális képességeit.

Minden kártya mérete tökéletes, 14 x 18 cm, biztosítva az elegendő teret a szabad kreatív játékhoz.

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készült.

Kreatív játék lányoknak, fiúknak, mindenkinek: Legyél te is művész!

Ha kész töltsd fel az instára és jelölj meg minket rajta: @miniart.hu vagy #miniarthu

A márkáról

Az 50 éves francia Moulin Roty egy 20 fős baráti társaság közös projektjeként indult Nyugat-Franciaországban. A kiindulópont az volt, hogy egy olyan közös helyet hozzanak létre, amely egyszerre biztosít munkát és egy bizonyos életformát ( fenntartható).  Szitanyomással foglalkoztak, és kézműves tárgyak készítésével. A sikert egy fából, habszivacsból és szövetből készült kisautó hozta el számukra, majd egy puha rongybaba. Innen nem volt megállás. A mai napig szövetkezetként működnek, így őrizve a márka alapértékeit: a szolidaritást, a megosztást és a tiszteletet. A múlt által ihletett játékokat a mai kor ízlésének megfelelően készítik el. Minden játékuk megfelel az európai szabványoknak.

Ma a Moulin Roty több mint 800 különböző terméket kínál, és minden évben 1,5 millió termék hagyja el a céget közeli és távoli célállomásokra indulva.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 14 × 18 × 1 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

3+, 4+, 5+, 6+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív szórakozás felnőtteknek

Márka

Moulin Roty

Érdekelhetnek még…

Karckép technika

Karckép készítő | Bogárkák | Djeco

2,340Ft

Karckép technika

Karckép készítő | Állat-élet | Djeco

2,340Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció