Karckép készítő | Óceán | Auzou

Indulj el egy nyüzsgő utazásra az óceán mélyére, a francia Auzou karckép készítőjével, egy lenyűgöző kreatív játék, amely a kezedbe adja a halak, teknősök, bálnák, polipok, rákok és számos más egzotikus vízi élőlény extravagáns világát.

3,990Ft

KARCKÉP KÉSZÍTŐ, ÓCEÁN AUZOU
Karckép készítő | Óceán | Auzou

3,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az Auzou által készített karckép készlet arra invitál, hogy fedezzétek fel az óceán mélyén  rejtőző látványos színeket, élőlényeket miközben páratlan kreatív élményt kínál.

Miért szeretjük ezt a karckép készletet?

Élénk képi világ: Merüljetek el a 10 aprólékosan kidolgozott víz alatti képben, amelyek mindegyike egyedi karcolós kalandot ígér. A halak élénk árnyalataitól a fókák finom sziluettjéig minden kaparós kép egy izgalmas felfedezés lesz.

Komplett kézműves készlet: Nem kell keresgélni a megfelelő szerszámot! A Karckép készítő | Óceán készlet tökéletes kaparószerszámmal van felszerelve, amelyet arra terveztek, hogy könnyedén felfedje a fekete felület alatt rejlő csodákat.

Oktatási célú szórakozás: Az alkotás puszta örömén túl ez a készlet fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy megismerje gyermeked e csodálatos vízi élőlények színes életét, így az oktatás és a szórakozás tökéletes ötvözete ez a játék.

Kreatív felfedezés: Gyermeked szabadjára engedheti a  kreativitását, miközben egyedi mintákat készít, színeket kever, és életre kelti ezeket a csodás képeket. Minden egyes lekaparható kép vásznat biztosít a képzeletnek, hogy szárnyalhasson.

A csomag 10 db lekaparható képet tartalmaz, valamint a rajzoláshoz szükséges kaparó eszközt.

Ajánlott kor: 5+

Előnyök:

  • Stresszoldás: A felület lekaparásának egyszerű, ritmikus mozgásával való foglalatosság nem csak szórakoztató; ez egy terápiás módja a stressz levezetésének és egy mozgalmas óvodai nap utáni kikapcsolódásnak.
  • Fejleszti a finommotoros készségeket: Tökéletes gyermekeknek:ez a tevékenység segít a finommotoros készségek csiszolásában és a kéz-szem koordináció javításában kaparás révén.
  • Elősegíti a kreativitást: A Karckép készítő | Óceán készlet arra ösztönzi a gyerekeket, hogy kísérletezzenek a mintákkal és színekkel, elősegítve a kreativitást és a művészi kifejezőkészséget.
  • Dekoratív művészeti alkotások: Minden egyes elkészült darab egy kiállítható műalkotás. Dobd fel a falat gyermeked alkotásával, vagy ajándékozd meg a nagyit vele.
  • Minőségi időtöltés: Ez a készlet ideális családi kézműves időtöltéshez, és csodálatos lehetőséget nyújt a közös kreatív tevékenység során való kötődésre, olyan emlékeket biztosítva, amelyek egy életre szólnak.

Tapasztaljátok meg a lenyűgöző színek és minták felfedezésének izgalmát minden egyes karcolással. Itt az ideje, hogy az óceán káprázatos világával színesítsd gyermeked kreatív útját.

Készen álltok arra, hogy művészi felfedezéseket még színesebbé tegyétek?

Vásárold meg ezt a kreatív játékot a MiniArt-on, kattints a ‘Kosárba rakom’ gombra.

Kezdődjenek a kalandok (és a kuncogás)!

A márkáról

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

 

További információk
Tömeg 0.2 kg
Méretek 20 × 24 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

4+, 5+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Márka

Auzou

Technika

Karc

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció