Karckép készítő készlet | Varázslatos állatok könyv | Avenir

Változtasd át gyermeked játékidejét varázslatos kalanddá a Varázslatos állatok karckép könyv készletünkkel, amely tökéletes kreatív kaland 7 éves kortól!

5,690Ft

KARCKÉP KÖNYV A4 MÉRETŰ, VARÁZSLATOS ÁLLATOK AVENIR
Karckép készítő készlet | Varázslatos állatok könyv | Avenir

5,690Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Szállítás 3-5 napon belül! Sietni fogunk, megígérjük!
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Ugorjatok fejest a kreativitás elvarázsolt erdejébe az Avenir Karckép könyvének Varázslatos állatok kiadásával, ahol minden egyes karcolás egy lépés egy élénkebb és varázslatosabb világba!

Kapargassátok meg a kép kijelölt részeit a csomagban található kaparó bottal, és nézzétek meg, mi rejtőzik rajta. Nem fogtok csalódni, az tutifix. A felfedezett festmények egy igazán eredeti, és különleges gyerekszoba dísszé válhatnak. 

Az Avenir új karckép könyve A4-es méretben érkezik hozzád és gyönyörű állatos jelenetekkel teli oldalakat tartalmaz, szuper vékony kontúrvonalakkal megrajzolva.
Az A4-es karckönyv 13 db illusztrált és 2 db üres kaparós oldalból áll.

Ajánlott kor: 7 éves kortól

FSC termék – A papír felelős forrásokból származik,

A Karckép könyv készlet nagy képzelőerővel rendelkező kis kezek számára tervezték, ösztönözve a kreativitást, a finommotoros készségek fejlesztését és a művészet iránti szeretetet. Ez egy olyan magával ragadó tevékenység, amely túlmutat a képernyőn, és olyan gyakorlatias élményt nyújt, amely örömet és büszkeséget ébreszt a saját alkotásuk iránt.

Szóval, kedves Olvasók, ha olyan egyedi ajándékot kerestek, amely folyamatosan biztosítja az örömöt – a kreatív játék végtelen óráiban és egy gyönyörű, személyre szabott műalkotás formájában -, ne is keressetek tovább.

Vásárold meg ezt a kreatív játékot a MiniArt-on, kattints a ‘Kosárba rakom’ gombra és készülj fel, hogy az Avenir varázslatos állatok karcolós művészeti könyvét otthonotokba varázsold.

A márkáról

Az Avenir csapatát a A kis herceg ihlette, a könyv hatására rájöttek a kulcsra, amellyel a felnőttek közelebb kerülhetnek a gyerekekhez, és megvédhetik „egyedülálló” karaktereiket. A német márka jelmondata: Légy kreatív, légy egyedi. (Azt jelenti, hogy minden gyerek kiemelkedő és kreatív, egyben egyedi is). Az Avenir elutasítja, hogy korlátozza a gyerekek játékmódját, ehelyett olyan művészi játékot biztosít számukra, amely lehetővé teszi, hogy kipróbáljanak és felfedezzenek, valamint különböző gondolatmenetekben és módokon alkothatnak.

További információk
Tömeg 0.3 kg
Méretek 21 × 30 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

7+, 8+

Márka

Avenir

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció