Karckép készítő | Madarak | Auzou

Indulj el egy nyüzsgő utazásra a madárvilágba a francia Auzou karckép készítőjével, egy lenyűgöző kreatív játék, amely a kezedbe adja a tukánok, flamingók, papagájok és számos más egzotikus madár extravagáns világát.

3,990Ft

KARCKÉP KÉSZÍTŐ, MADARAK AUZOU
Karckép készítő | Madarak | Auzou

3,990Ft

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Az Auzou által készített karckép készlet arra invitál, hogy fedezzétek fel a felszín alatt rejtőző látványos színeket, páratlan kreatív élményt kínálva.

Miért szeretjük ezt a karckép készletet?

Élénk képi világ: Merüljetek el a 10 aprólékosan kidolgozott madárkép világában, amelyek mindegyike egyedi karcolós kalandot ígér. A papagáj élénk árnyalataitól a flamingó finom sziluettjéig minden kaparós kép egy izgalmas felfedezés lesz.

Komplett kézműves készlet: Nem kell keresgélni a megfelelő szerszámot! A Karckép készítő | Madarak készlet tökéletes kaparószerszámmal van felszerelve, amelyet arra terveztek, hogy könnyedén felfedje a fekete felület alatt rejlő csodákat.

Oktatási célú szórakozás: Az alkotás puszta örömén túl ez a készlet fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy megismerje gyermeked e csodálatos madarak színes életét, így az oktatás és a szórakozás tökéletes ötvözete ez a játék.

Kreatív felfedezés: Gyermeked szabadjára engedheti a  kreativitását, miközben egyedi mintákat készít, színeket kever, és életre kelti ezeket a csodás madarakat. Minden egyes lekaparható kép vásznat biztosít a képzeletnek, hogy szárnyalhasson.

A csomag 10 db lekaparható képet tartalmaz, valamint a rajzoláshoz szükséges kaparó eszközt.

Ajánlott kor: 3+

Előnyök:

  • Stresszoldás: A felület lekaparásának egyszerű, ritmikus mozgásával való foglalatosság nem csak szórakoztató; ez egy terápiás módja a stressz levezetésének és egy mozgalmas óvodai nap utáni kikapcsolódásnak.
  • Fejleszti a finommotoros készségeket: Tökéletes gyermekeknek:ez a tevékenység segít a finommotoros készségek csiszolásában és a kéz-szem koordináció javításában kaparás révén.
  • Elősegíti a kreativitást: A Karckép készítő | Madarak készlet arra ösztönzi a gyerekeket, hogy kísérletezzenek a mintákkal és színekkel, elősegítve a kreativitást és a művészi kifejezőkészséget.
  • Dekoratív művészeti alkotások: Minden egyes elkészült darab egy kiállítható műalkotás. Dobd fel a falat gyermeked alkotásával, vagy ajándékozd meg a nagyit vele.
  • Minőségi időtöltés: Ez a készlet ideális családi kézműves időtöltéshez, és csodálatos lehetőséget nyújt a közös kreatív tevékenység során való kötődésre, olyan emlékeket biztosítva, amelyek egy életre szólnak.

Tapasztaljátok meg a lenyűgöző színek és minták felfedezésének izgalmát minden egyes karcolással. Itt az ideje, hogy a madarak káprázatos világával színesítsd gyermeked kreatív útját.

Készen álltok arra, hogy művészi felfedezéseket még színesebbé tegyétek?

Vásárold meg ezt a kreatív játékot a MiniArt-on, kattints a ‘Kosárba rakom’ gombra.

Kezdődjenek a kalandok (és a kuncogás)!

A márkáról

Az Auzou egy francia kiadó, amely gyermekkönyvekre specializálódott, és kiadványok széles skáláját kínálja, amelyek között képeskönyvek, regények, foglalkoztatókönyvek és oktatási anyagok találhatók, amelyek célja, hogy inspirálják és szórakoztassák a fiatal olvasókat. Az Auzou azzal a küldetéssel jött létre, hogy magával ragadó és innovatív tartalmakat kínáljon, és mára a szülők, pedagógusok és gyermekek körében egyaránt kedvelt márkává vált.  A minőség és a képzelet iránti elkötelezettségével az Auzou továbbra is rabul ejti a fiatal olvasók szívét és elméjét szerte a világon.

 

További információk
Tömeg 0.2 kg
Méretek 20 × 24 × 2 cm
Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Korosztály

3+, 4+, 5+

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Márka

Auzou

Technika

Karc

Érdekelhetnek még…

Karckép technika

Karckép készítő | Állat-élet | Djeco

2,340Ft

Karckép technika

Karckép készítő | Bogárkák | Djeco

2,340Ft

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció