Stockmar méhviaszceruzák és – kréták

Méhviaszkréta 16 színű, fémdobozban tégla wawa miniart

ISMERD MEG

Talán sokan vagytok már, akik hallottatok a Stockmar viaszkrétákról. Nem meglepő. A legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi igényeknek is megfelelnek ezek a kreatív eszközök.

Elegáns, minimalista dizájn vonzó csomagolással és kellemes illattal, a Stockmar méhvisz kréták és ceruzák megszólítják a gyermek érzékeit. Nézd meg mennyire ragyognak a színek és milyen sokoldalúan lehet felhasználni őket!

Legyen szó rajzolásról, festésről, nagyvonalú felvitelről, rétegezésről, kaparásról vagy színek olvasztásáról, a Stockmar krétái évekig tartó, tiszta rajzélményt ígérnek.

 A kiemelkedő rajzi tulajdonságok (nem morzsolódik, nem ragad, nem maszatolódik stb.), nem mérgező, és a művészeti oktatásban alkalmazott hangzatos koncepció miatt a Stockmar a legtöbb művészeti eszközzel foglalkozó bolt, így a Miniart listájának is, az élén áll.

STOCKMAR VIASZTKRÉTÁK és VIASZCERUZÁK

A Stockmar viaszkréták valódi méhviaszt tartalmaznak. A hozzáadott pigmentek ragyogó színeket biztosítanak, amelyek keverhetőek – ez fontos információ lehet azoknak a gyerekeknek, akik éppen most fedezik fel a színeket.

A viaszkréták kellemes illatúak, kényelmesen ülnek a kézben, olyanok, mint a marokkréták, és nem kenődnek el. A Stockmar viaszkréták nem morzsolódnak vagy törnek.

A viaszkréta tökéletes bevezető lesz a kreatív munkához, illetve kedvet csinál hozzá. A tiszta színek minden felületen ragyognak, és különböző festési technikákat is lehetséges kipróbálni velük.

Az élénk színekkel ellátott, papírral bevont méhviaszceruzák kipróbálásra és kreativitásra invitálják a gyerekeket. A Stockmar viaszkrétával vagy Stockmar viaszceruzával való festés az érzékekkel való festés. A színek, az illatos méhviasz illata és a kézbe illeszkedő ceruzák és marokkréták egy fantasztikus utazásra hívnak titeket – bárki, aki valaha festett vagy rajzolt Stockmar termékekkel, nem akarja többet abbahagyni.

stockmar-miniart

A Stockmar viaszkréta nemcsak az EN DIN 71 európai szabvány szerint ártalmatlan, hanem valójában semennyire sem káros. A káros anyagok határértékeit folyamatosan vizsgálják, ezért a Stockmar együttműködik egy független laboratóriummal, amely rendszeresen teszteli az összes terméket.

ALKOTÁS, FEJLESZTÉS, ÉS SZÓRAKOZÁS

A Stockmar viaszkréták sok mindenre képesek. A méhviaszkréták és ceruzák kiváló színfelhordást tesznek lehetővé, miközben törésállóak maradnak. A természetes méhviasz meleg, jól összehangolt színtónusokat hoz létre. A kristályos viaszok az átlátszóság hordozójaként szolgálnak, struktúrát és fényességet adnak a színeknek.

A felvitt rétegek alkalmasak a karcolás technikájának kipróbálására is. A viasz magas aránya miatt a színek megolvadnak és kúsznak a papírba, ami csodálatos színhatásokhoz vezet. Csepegtető technikákra is alkalmasak, mert a színek hő hatására könnyen cseppfolyósíthatók. A Stockmar krétákkal és ceruzákkal való alkotás magában foglalja azokat az alapvető művészeti technikákat, amelyek garantálják a gyermekek kreatív szórakozását, és örömet okoznak nekik és az alkotást megcsodáló szülőknek, pedagógusoknak. A viaszkréták egyébként nagyon tartósak és csak lassan fogynak el. Nem oldódnak vízben – így csodálatos kísérletezni velük: akvarell vagy ujjfesték technikát is ki lehet próbálni.

A Stockmar viaszkréta felébreszti a művészt a kisgyermekben. Velük élhetik át gyermekeink az első alkotás élményét.

A MÁRKÁRÓL

 A több mint 50 évvel ezelőtt művésztanárok által közösen kifejlesztett Stockmar viaszkréták ma is nélkülözhetetlenek a művészeti oktatásban. A schleswig-holsteini székhelyű Stockmar hosszú évtizedek óta gyárt minőségi termékeket a művészetet kedvelők és a művészetoktatás számára. A Waldorf oktatáson alapuló Stockmar termékek valódi élményt tesznek lehetővé érzékszervi tapasztalatok alapján. A termékfejlesztésben és -gyártásban a Stockmar a művészetpedagógiai és esztétikai szempontok mellett fontosnak tartja az ökológiai és társadalmi normákat. A vállalat ötvözi a több évtizedes tapasztalatot a legkorszerűbb tudással. A csomagolástól kezdve a formáig, színig, illatig és textúráig, valamint a termékek művészi kihasználásiig minden összeáll a Stockmarban.