Minik | Lábas | Babaház kiegészítő | Egértanya

Az Egértanya szobáinak díszítése még soha nem volt ilyen egyszerű vagy szórakoztató! Ezzel a mini lábossal  a konyhát és a boltot is ki tudod egészíteni. A kínálatunkban megtalálod az egereket hozzá, különböző bútorokat, kiegészítőket. Építsd fel a saját Egértanyádatl!

1,990Ft

Elfogyott

E-mail küldése, amikor a termék újra készleten

Ingyenes személyes átvétel
30.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás
Feliratkozom Hírlevélre

Leírás

Üdvözlünk az Egértanyában, egy nyüzsgő és izgalmas helyen, ahol két fiatal egér, Sam és Júlia, na meg Ella és Zeemann nagypapa és Sam anyukájának kalandjai zajlanak.

Sam és Júlia legkedvesebb elfoglaltsága felfedezni az Egértanya csodálatos világát. Csatlakozz hozzájuk, miközben felfedezik a rejtett kincseket ebben a teljesen egyedi világban. Segíts nekik, készítsd el most te a szobák berendezéseit.

Mi lenne, ha egy finom ebédet főznél az egérkéknek, ezzel a mini vaslábossal?

Készítsd el hozzá a tűzhelyet is.

Ez a ( bármely babaházba tökéletesen illeszkedő) lábas rendkívül szórakoztató kiegészítő az Egértanya konyhájának bővítéséhez, többórányi játékélményt biztosítanak majd az egér univerzumban.

A kis lábas még élvezetesebbé teszi a játékot az Egértanyáddal.

A Minik készletek tökéletesen passzolnak az Egértanya egereihez és kiegészítőihez. Néhányukon még matricalap is található apró címkékkel, mint ennél a limonadés készletnél, így a miniatűr tárgy még valósághűbbé válik. A gyönyörűen autentikus anyagok teszik különlegessé ezeket a miniatűröket. A poharak üvegből készülnek. A bögrék és tányérok valódi porcelánból készülnek. A serpenyők, az evőeszközök fémből készültek.

Látni fogod, hogy az Egértanya sokkal több, mint egy hétköznapi babaház – ez egy univerzum önmagában!

Az Egértanya univerzuma Hollandiából érkezett hozzánk, és reméljük, hogy titeket is éppúgy elvarázsolnak ezek a művészi kivitelezésű játékok, mint minket. A csapat tagjai:Júlia, Sam, Zeeman nagypapa és Ella. Gyűjtsd össze mindet!

Figyelmeztetés: ha egyszer elkezdted, nem tudod abbahagyni! :)))

Nézd csak hányféle minik van, katt a képre:

babaház kiegészítők

Tartalom: 1 serpenyő

Szín: Sötétkék fehér pöttyökkel

Méret: 3 cm
Méret: 1:12
Anyaga fém
Csomagolás mérete: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm

 

A márkáról

Karina Schaapman (1960) 2008-ban kezdte el építeni az Egértanyát. Vannak, akik babaháznak tekintik, de kifejezetten egy gyerekkönyv-sorozat díszleteként építették ( nálunk is lehetett kapni egy időben Az egértanya – Samu és Juli címmel) 

Az Egértanya három méter magas, és több mint száz helyiségből áll. Schaapmannak több mint három évig tartott megépíteni. 2011 óta az amszterdami nyilvános könyvtárban lehet megtekinteni.

egérkastély

2015 óta Karina és négy gyermeke családi vállalkozást alapított “Studio Schaapman” néven. Most együtt dolgoznak Amszterdam központjában lévő műhelyükben. Itt új készleteket, könyveket és YouTube-csatornát készítenek gyerekeknek.

További információk
Tömeg 0.1 kg
Méretek 7.7 × 4.2 × 1.7 cm
Csomagoló tasakok

Djeco papírtáska kicsi

Milyen területet fejleszt

Fantázia, Finommotorika, Kognitív képesség, Koncentráció, Kreativitás

Kinek

Kreatív játék lányoknak, Kreatív játékok fiúknak

Korosztály

4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Technika

Ragasztás

Márka

The Mouse Mansion Company

Válassz ajándéktáskát a termékhez, nézd csak milyen szépek vannak:

Izgalmas blog szekció